HU
Magyar
HU
Magyar
GB
Englis
Budaszépe
​ Szépségszalon
Weboldal alcíme
Budaszépe
​ Szépségszalon
Weboldal alcíme
HU
Magyar
HU
Magyar
GB
Englis
HU
Magyar
HU
Magyar
GB
Englis
A Fodrászat Párizsi Divatháza: Párizsi divat – technológia és inspiráció. A technológiai fejlesztésekben élen álló, kiváló minőségű fodrászati márka, a L'Oréal Professionnel a világ fodrászainak első számú választása, mely folyamatos inspirációval szolgál számukra. Ötvözi a kiváló eredményt biztosító termékeket az exkluzív hajszínváltoztató szolgáltatásokat, a tartós formázást, a hajápolást és hajformázást.
Lorem ipsum
HU
Magyar
HU
Magyar
GB
Englis
Budaszépe
​ Szépségszalon
Weboldal alcíme

Lorem ipsum dolor

Szívünk a divat ritmusára dobban: Párizs a pezsgő művészet szimbóluma. Párizs teret ad a kreativitásnak és az önkifejezésnek a világ bármely részéről érkező fiatal tehetségek számára. Párizs a divat, a művészet és a zene fővárosa. A L‘Oréal Professionnel világszerte magában hordozza a Párizsból áradó életérzést. A legendás L‘Oréal Professionnel Akadémia, alapítása óta, Párizs belvárosának legrangosabb divatházai között foglal helyet. Magától értetődő, hogy a L‘Oréal Professionnel a 2012-es Párizsi Divathét hivatalos partnere lett. Ez a hosszú távra tervezett együttműködés testesíti meg közös értékeinket, az alkotás és a tökéletesség egységét.


Lorem ipsum dolor

Mindenkiben meglátjuk az egyedi szépséget: Mindenkinek vannak rejtett értékei a felszín alatt. A fodrász szakmai tudása segítségével képes mindenkiből kihozni a legjobb tulajdonságokat, és megjeleníteni személyiségének legszebb részét. Közös célunk, hogy kívánságukat szem előtt tartva, a fodrászat művészetével szebbé varázsoljuk vendégeinket, nőket és férfiakat egyaránt. 


Lorem ipsum dolor

Élen járunk az innováció terén: A L‘Oréal kutató laboratóriumaiban fejlesztett technológiák exkluzív, új szolgáltatásokat eredményeznek, melyek folyamatos lépéselőnyt jelentenek számunkra. Az INOA, INOA Color Care, DIA Light & DIA Richesse, Fiberceutic termékekben rejlő technológiák számtalan szakmai lehetőséget tartogatnak az Ön számára.

Személyre szabott ápolás, hajad és fejbőröd igényeinek figyelembe vételével! Kérd szalonjainkban #PowerMix szolgáltatásunkat, mely koncentráltan tartalmazza az összetevőket, melyekre hajadnak szüksége van és azonnal látható eredményt ígér. A szalonszolgáltatás eredményét meghosszabbíthatod az otthon is használható Série Expert pakolások, illetve PowerMix Shot-ok segítségével!

Személyre szabott ápolás, hajad és fejbőröd igényeinek figyelembe vételével! Kérd szalonjainkban #PowerMix szolgáltatásunkat, mely koncentráltan tartalmazza az összetevőket, melyekre hajadnak szüksége van és azonnal látható eredményt ígér. A szalonszolgáltatás eredményét meghosszabbíthatod az otthon is használható Série Expert pakolások, illetve PowerMix Shot-ok segítségével!


Kedves vendégeink!
A lefoglalt időpont 24 órán belüli lemondása esetén, a teljes szolgáltatási díj felszámolásra kerül.